Visie Judo A-Zeven

We streven voor een breed gedragen beleid binnen Friesland, we willen graag dat er zoveel mogelijk kinderen de judo sport beoefenen omdat we denken dat dit de beste sport is voor de algehele ontwikkeling van een kind. Daarnaast willen we onszelf natuurlijk als stichting meten met de beste. We zoeken daarom clubs die de judoka’s in de regio technisch op kunnen leiden. Zij kunnen dan gebruik maken van de faciliteiten van Judo A-Zeven zoals bijvoorbeeld de Judo A-Zeven Bokaal of de Judo A-Zeven wedstrijdtrainingen. Hun pupillen kunnen zich dan verder ontplooien en uiteindelijk deelnemen aan de grotere toernooien in het land, via de eigen club of via Judo A-Zeven. Bij de Teamkampioenschappen willen we dan zoveel mogelijk naar buiten komen als Judo A-Zeven, daarin zal de judoka zich dan ook (wanneer uitgenodigd) in moeten bewijzen. Zo zijn wij nu al de laatste 4 jaar kampioen van het district Noord Nederland bij de jongens -12, en de laatste 2 jaar ook kampioen van Noord Nederland bij de dames -12 en jongens -15!

Bokaal Uitnodiging

De uitnodiging voor de 1de helft van 2018 is beschikbaar, download deze als club of als persoon en lever ze in bij de trainer! De Stichting Judo A-Zeven organiseert 6 keer per seizoen een toernooi voor de Judo A-Zeven Bokaal. Speciaal bedoeld voor alle recreatieve judoka’s die graag willen proeven hoe een echte wedstrijd er aan toe gaat. Tot nog toe is dit een groot succes en mogen we trots zijn op het aantal deelnemers. Robert Cruijff regelt alle zaken altijd goed waardoor de mensen altijd dankbaar en blij zijn voor wat de Judo A-Zeven voor de omgeving doet.

We zijn druk bezig met de A7 Bokaal voor oktober, november en December 2018
De inschrijf formulieren zullen in juli op deze website staan

Opgeven voor deelname aan de A7 Bokaal kan alleen via de eigen vereniging. Opgaven via de website of mail adressen van de website zullen niet in behandeling worden genomen.

Robert is te bereiken op het volgende mail adres: a7competi​tie@gmail.​com

puntenstand

Alle judoka’s die meedoen aan de competitie verdienen aan elke wedstrijd die ze judoen punten, deze punten worden elke maand bij elkaar opgeteld en d.m.v. die punten verdien je een battle award. Beginnende met de gele eindigende bij de zwarte met natuurlijk een echte beker! Benieuwd naar de huidige stand?
hier onder punten stand
punten 2017 a7 bokaal, bij gewerkt tot april 2018 (Klik op deze link)

Foto’s

foto’s zijn op klein formaat, indien iemand de foto met een hoge resolutie wil hebben even een mailtje sturen naar A7competitie@gmail.com

Judo A-zeven Competitie februari 2016Klik hier

Judo A-zeven Competitie januari 2016Klik hier