Wij zijn een stichting die proberen de judo in het noorden van het land op een hoger niveau te tillen. Wij doen dit met name door middel van trainingen. Wij geven 2 wedstrijdtrainingen op maandag één en op donderdag één.

Locatie Noord Oost – Bewegingscentrum Reset

Op de locatie Noord Oost zijn er 2 groepen, de eerste groep is voor judoka’s van ongeveer 6 t/m 10 jaar. In deze groep krijgen de judoka’s een technische wedstrijdtraining en proberen we de concentratie te vergroten. Een fleugje van mentale training.

Groep 2 is voor 10 jaar en ouder, op deze training zijn we bezig met tactisch spel, conditie training, wedstrijdtechnieken, motoriek en mentale hardheid. Judoka’s van onder andere Sportschool Poelstra, Sportschool de Leeuw, FMT Budo, Judoschool Wietse Hensema, Judo Edwin Steringa, Judoschool Oord en Judo Kings trainen hier.

De trainingstijden:

Groep 1 U10/U12, 17.00- 18.00.
Groep 2 U12/U15, 18.00- 19.30.

Locatie Heerenveen – Sportstad Heerenveen

Judo A-Zeven heeft zich gevestigd in Heerenveen, hier hebben wij de beschikking tot een geweldige dojo die ook word gebruikt door de Judo Bond als Steunpunt voor onze topsporters. Er is hier elke donderdag een grote groep aanwezig van onder andere FMT Budo, Sportschool Poelstra, Sportschool Veronique Akkermans, Judoschool Oord, Sportschool de Leeuw, Judo Edwin Steringa, Roelevink Sport, Judo Kings en Judo Witmarsum.

Veel judoka’s van de locatie Noord Oost komen hier ook. Met elkaar kunnen we onze wedstrijdjudoka’s sterker maken. Door dit goed uit te werken hebben we weer de mogelijkheid om onder onze eigen naam uit te komen op teamkampioenschappen en dergelijke.

Ook hier hebben we drie groepen, in de laatste groep zitten de -18 groep tot de senioren. Veel van hun vallen ook onder het steunpunt en krijgen onder begeleiding van Bondscoach Jong Oranje Edwin Steringa een zeer professionele begeleiding.

De trainingstijden:

Groep 1 U10 en U12, 17.45 – 18.45.
Groep 2 U15 en U18, 18.45 – 20.00.
Groep 3 U21 en senioren, 20.00- 21.30.