Judo A-Zeven Bokaal

De Stichting Judo A-Zeven organiseert 6 keer per seizoen een gezamelijk toernooi, de Judo A-Zeven Bokaal.
De A-Zeven bokaal is bedoeld om beginnend (wedstrijd)judoka’s te laten proeven aan de wedstrijden.

De A-Zeven bokaal is een competitie voor clubs die meewerken met de Judo A-Zeven. Dit zijn met name clubs uit Friesland. Elke maand is er een ronde waar je punten kunt verdienen. Als je genoeg punten hebt verdient win je een gekleurde Battle Award! Dit loopt net als de banden op van geel tot en met zwart. Nadat je de Zwarte Battle Award en de beker gewonnen hebt, ben je klaar met de A-Zeven bokaal.
Alle rondes worden iedere maand ergens in de regio gehouden, voorbeelden zijn Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Gorredijk. Per ronde judo je meestal 3 wedstrijden, de indeling wordt van tevoren door Robert Cruijff gemaakt. Aan de hand van de uitslagen in voorgaande rondes wordt vervolgens een nieuwe poule-indeling gemaakt. Zo worden de poules zo goed mogelijk op niveau afgestemd.
Tijdens de A-Zeven bokaal hangt er een gemoedelijke sfeer, een prima klimaat om veel te leren over het wedstrijdjudo. Ook voor vele ouders een leerzame dag! Aan het begin van de wedstrijden wordt er door de organiserende club gezorgd voor een gezamelijke warming-up.
Tot nog toe is de competitie een groot succes en mogen we trots zijn op het aantal deelnemers.
Robert Cruijff regelt alle zaken altijd goed waardoor de mensen altijd dankbaar en blij zijn voor wat de Judo A-Zeven voor de omgeving doet.

Opgeven voor deelname aan de A7 Bokaal kan alleen via de eigen vereniging. Opgaven via de website of mail adressen van de website zullen niet in behandeling worden genomen.

Deelname aan de A7 Bokaal is mogelijk voor de -12 judoka’s en nog geen Oranje band. Hierop zijn 2 uitzonderingen.
1.Als gedurende een seizoenshelft de oranje band word gehaald mag deze seizoenshelft afgemaakt worden.
2.Iemand met een oranje band en voldoende punten om in één seizoenshelft de bokaal te halen mag nog een seizoenhelft mee doen.

Robert is te bereiken op het volgende mail adres: A7competitie@gmail.com

Inschrijfformulier

hier onder en boven een link voor het inschrijfformulier voor de eerste helft van 2020. Als je wil opgeven kan je dit formulier uitprinten en inleveren bij je eigen vereniging. Direct opgeven bij de A7 bokaal is niet mogelijk
(Klik op deze link).

Puntenstand

Alle judoka’s die meedoen aan de competitie verdienen aan elke wedstrijd punten, deze punten worden elke maand bij elkaar opgeteld. Bij elke 30 punten verdien je een battle award. Beginnende met de gele en eindigend bij de zwarte met natuurlijk een echte beker! Benieuwd naar de huidige stand?
hier onder punten stand.
punten stand tot en met maart 2020 (Klik op deze link).

Aanvangstijden

hieronder vind je ongeveer 1 week voor de ronde een link met de aanvangstijden
(Klik op deze link).

Foto van de diverse ronden vind je nu in een aparte tab onder de A7 bokaal in de hoofdlijst