Judo A-Zeven
Judo A-Zevenvrijdag, maart 13th, 2020 at 10:09pm
Beste judoka’s, ouders / verzorgers, er is besloten dat de judotrainingen tot nader order niet doorgaan ivm het coronavirus (iig t/m 31 maart). Zodra wij weten wanneer de lessen weer beginnen, delen we dat mede.
Judo A-Zeven
Judo A-Zevendonderdag, maart 12th, 2020 at 6:14am
Beste judoka's, ouders/verzorgers,

Hierbij wil ik jullie informeren over het volgende.

In navolging van het besluit van de Internationale Judo Federatie, heeft de Judo Bond Nederland besloten om in ieder geval tot en met 30 april geen topsporters meer uit te zenden naar internationale toernooien en trainingsstages. Dit geldt voor alle leeftijdscategorieën en alle selecties van de JBN. Dit besluit komt voort uit de voortdurende nieuwe ontwikkelingen in de COVID-19-crisis en de verslechtering van de situatie in veel landen. Eventuele gevolgen voor kwalificatietrajecten worden direct met RTC-coaches en/of clubcoaches gecommuniceerd.

Daarnaast zijn er door Sportcentrum Papendal ook maatregelen getroffen met betrekking tot de nationale trainingen op dinsdag en donderdag. Dit houdt in dat ouders/begeleiders niet langer toegang hebben tot de topsportaccommodaties. Dit betreft zowel de tribune van de Ruskahal als het topsportrestaurant in de Arnhemhal. In het Hotel & Congrescentrum is er in de bar Dug Out voldoende zitgelegenheid om te wachten.

Voor wat betreft RTC-trainingen onder auspiciën van de JBN op RTC hoofd- en sublocaties geldt eveneens dat ouders tot in ieder geval 30 april niet welkom zijn in de ruimte waarin de training plaatsvindt. Ook judoka’s en coaches die in de tussentijd toch in het buitenland zijn geweest voor trainingen en/of wedstrijden zijn niet langer welkom op trainingen van de JBN (NTC of RTC), totdat ze twee weken klacht- en symptoomvrij thuis zijn geweest en zijn gezien door een aan het NTC/RTC gelieerde sportarts.

Vanzelfsprekend vragen we ook jullie om attent te zijn op eventuele klachten (koorts, luchtwegklachten, hoesten) bij judoka’s, coaches en overige betrokkenen en men nadrukkelijk te wijzen op de inmiddels bekende voorzorgsmaatregelen. Indien er een vermoeden is, graag direct handelen richting sportarts.

We rekenen op jullie begrip en laten we hopen dat de wereld er begin mei weer iets rustiger bij ligt ten aanzien van sportevenementen. Mochten jullie naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan vernemen wij dit graag.


Met vriendelijke groet,
Pascal Bakker
Coördinator topsport

Judo Bond Nederland
Judo A-Zeven
Judo A-Zevenzaterdag, februari 29th, 2020 at 8:44am
10-13 april 2020
Judo A-Zeven
Judo A-Zeven heeft 38 nieuwe foto's toegevoegd.zondag, februari 23rd, 2020 at 4:02am
Judo A-Zeven
Judo A-Zeven heeft een nieuwe foto toegevoegd.zondag, februari 23rd, 2020 at 3:53am
Judo A-Zeven
Judo A-Zeven heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.woensdag, februari 12th, 2020 at 8:30am